KUNDESERVICE

Du har mulighed for at kontakte os 24 timer i døgnet via vores chat eller email. Vi taler både dansk og engelsk.

Spørgsmål til WordPress?

Vi besvare dine spørgsmål - så du kan holde fokus på din hjemmeside.

24/7 Support

Kontakt os når du har behov

Vi taler både dansk og engelsk

SEND EN EMAIL

Docs

WordPress dokumentation på dansk

Chat & Email

Email, chat eller udfyld kontakt formular

Vi taler både dansk og engelsk

KONTAKT OS

FAQ

Managed WordPress Hosting.

Termen "Managed WordPress" er der desværre mange som bruger til alt muligt andet end hvad det er. På samme måde som "cloud hosting". Vi har valgt at opretholde den oprindelige betydning, så du kan opleve virkeligheden bag "Managed WordPress".

Website Caching

Mange taler om man skal bruge ens cache. Men det er for mange også lidt magisk hvad den gør. Vores caching-systemer er optimeret til WordPress og vil øge din hastighed med ofte 80-90% - uden noget kode skal ændres. Vores team har designet løsning til automatisk caching, klar fra dag nummer 1. Find vejledningerne i vores support sektion.

SSL, hvorfor og hvad får jeg ud af det?

Der findes umådelig mange SSL certifikat-typer. Ingen forstår dem alle. For normale hjemmesideejere er det væsentligt at have et SSL-certifikat, men blot det mindste. GMEngine installerer automatisk SSL-certifikatet på din hjemmeside indenfor få sekunder. Det gavner din SEO. Det var så lidt 😉

Sikkerhed

Sikkerheden skal være i top når man benytter en Managed WordPress udbyder. Vores team overvåger 24/7 platformen for sikkerhedsbrud, samt alle hjemmesider bliver automatisk scannet dagligt. Skulle uheldet alligevel være ude, så bare rolig - vi har en daglig backup af din side.