FIND DIT NYE DOMÆNE

au

77 kr./år

Her sker gode ting!

Se om dit ønske domæne er tilgængeligt

Virksomhedsbeskyttelse

Lås et domæne til dit navn

Lad os sige at du glemmer at fornye dit domæne navn. Eller at du skifter email på din konto.

Det er kræver ikke mere før en anden kan komme og overtag domænet uden din godkendelse.

Dette har vi selvfølgelig mulighed for at blokere, så du kan beholde dit domæne!

Alle domæner inkludere

manage

Nem håndtering

Så snart du bruger vores domæne søgemaskine og låser dit nye domæne til dig, så kan du nemt håndtere domæne, emails mm. igennem kontrolpanelet.

file

Auto-Fornyelse

Beskyt dit domæne fra at udløbe og dermed miste det ved at tilføje automatisk fornyelse. På den måde er du sikker på at domænet bliver låst til dig navn.

lock

Domæne lås

Så start du har fundet dit domæne, så bekræft dit domæne, så det bliver låst til dit navn. På den måde beskytter du og undgår uberettiget overførelse.

FAQ

Managed WordPress Hosting.

Termen "Managed WordPress" er der desværre mange som bruger til alt muligt andet end hvad det er. På samme måde som "cloud hosting". Vi har valgt at opretholde den oprindelige betydning, så du kan opleve virkeligheden bag "Managed WordPress".

Website Caching

Mange taler om man skal bruge ens cache. Men det er for mange også lidt magisk hvad den gør. Vores caching-systemer er optimeret til WordPress og vil øge din hastighed med ofte 80-90% - uden noget kode skal ændres. Vores team har designet løsning til automatisk caching, klar fra dag nummer 1. Find vejledningerne i vores support sektion.

SSL, hvorfor og hvad får jeg ud af det?

Der findes umådelig mange SSL certifikat-typer. Ingen forstår dem alle. For normale hjemmesideejere er det væsentligt at have et SSL-certifikat, men blot det mindste. GMEngine installerer automatisk SSL-certifikatet på din hjemmeside indenfor få sekunder. Det gavner din SEO. Det var så lidt 😉

Sikkerhed

Sikkerheden skal være i top når man benytter en Managed WordPress udbyder. Vores team overvåger 24/7 platformen for sikkerhedsbrud, samt alle hjemmesider bliver automatisk scannet dagligt. Skulle uheldet alligevel være ude, så bare rolig - vi har en daglig backup af din side.

Har du spørgsmål? Kontakt vores kundeservice