Plugins for 2022

Plugins anno 2022. Hvilke bør du kende?

Der findes et hav af plugins til WordPress. Men hvilke bør du være særligt opmærksom på i 2022?

Vi har lavet vores egen top 10 herunder.

1. Jetpack

2. Yoast SEO

3. Google Analytics by Yoast

4. WPForms

5. Gravity Forms

6. Contact Form 7

7. WP Super Cache

8. W3 Total Cache

9. CloudFlare

10. Jetpack Sikkerhed

Jetpack Plugin

Hvad er Jetpack?

Jetpack er et super smart plugin som giver dit websted et ekstra løft. Den indeholder funktioner som statistik, sikkerhed, backup og meget mere.

Hvorfor er Yoast SEO på listen?

Yoast SEO er et plugin, der hjælper dig med at optimere dit website til søgemaskinerne. Det er fyldt med funktioner, der hjælper dig med at forbedre dit websteds placering i søgeresultaterne.

Hvad er Google Analytics by Yoast?

Google Analytics by Yoast er et plugin, der giver dig mulighed for at indsamle data om trafikken og aktiviteten på dit websted. Disse oplysninger kan bruges til at forbedre dit websteds ydeevne og placering i søgeresultaterne.

Hvad er WPForms?

WPForms er en kraftfuld træk-og-slip-formularbygger, der lader dig oprette brugerdefinerede formularer til dit WordPress-websted. Du kan bruge WPForms til at indsamle kundeemner, indsamle betalinger og meget mere.

Hvad er Gravity Forms?

Gravity Forms er et plugin, der giver dig mulighed for at oprette, administrere og offentliggøre formularer på dit WordPress-websted. Gravity Forms gør det nemt at oprette formularer til kontaktformularer, undersøgelser, afstemninger og meget mere.

Hvad er Contact Form 7?

Contact Form 7 er et plugin, der giver dig mulighed for at tilføje en kontaktformular til dit WordPress-websted. Med Contact Form 7 kan du nemt oprette og administrere flere formularer på dit websted.

Hvad er WP Super Cache?

WP Super Cache er et caching-plugin til WordPress, der fremskynder dit websted ved at cache statiske filer. Dette reducerer belastningen på din server og får dit websted til at køre hurtigere.

Hvad er W3 Total Cache?

W3 Total Cache er et caching-plugin til WordPress, der gør dit websted hurtigere ved at cache statiske filer og databaseforespørgsler. Dette reducerer belastningen på din server og får dit websted til at køre hurtigere.

Vi skriver en del om W3 Total Cache på bloggen her.

Hvad er CloudFlare?

CloudFlare er en gratis CDN- og sikkerhedstjeneste, der hjælper med at fremskynde og beskytte dit websted. CloudFlare gør dit websted hurtigere ved at cachelagre statiske filer og beskytte det mod angreb.

Jetpack Security er et plugin, der tilføjer sikkerhedsfunktioner til Jetpack. Jetpack Security hjælper med at beskytte dit websted mod malware, hackere og andre trusler.Den indeholder også en firewall og en malware-scanner.

Dette er blot nogle af de plugins, som du bør være opmærksom på i 2022. Der er mange flere derude, som kan hjælpe dig med at forbedre dit websteds ydeevne, sikkerhed og placering i søgeresultaterne. Så vent ikke, begynd at udforske og find det perfekte plugin til dine behov!


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *